KÖRÖM° Mani-acs - Kávé(s dolgok)

Helló mindenki!


Aki a kávét szereti, rossz ember nem lehet. Akár ez is lehetne a mai Mani-acs mottója. Valamilyen furcsa okból kifolyólag még nincsen olyan nyomdalemezem, amin szerepelne bármilyen formában is a kávé, ezért mindenképpen kézzel festett dologban kellett gondolkodnom.

Valami egyszerűt szerettem volna, ami azért jól is mutat. Nude alapot festettem, két körmömre kávébab minta került sötétbarna lakkal. A mutató és középső ujjamra pedig dry brush technikával vittem fel a sötétbarna és egy csillámos halvány tóp színt. Egyszerű, mégis harmonikus és látványos  manikűr lett, ráadásul újra beleszerettem ebbe a technikába. 



Sajnálatos módon a manikűr elkészülte után letört a körmöm és így csutkára kellett vágnom mindet, ami azt jelenti, hogy most hetekig mini körmökkel fogok élni és persze ti is mini körmökre készült manikűröket fogtok látni.(#sorry)

A többiek manikűrjei:



Mesy

Megosztás:

3 megjegyzés

  1. Nagyon szépséges lett, a dry brush is baromira tetszik! Azt hittem nyomdáztad a kis kávészemeket, olyan élethűek! Épp meg akartam dícsérni milyen szép hosszú a körmöd, erre olvasom, hogy letörött :( sajnálom! De neked a rövidebb is nagyon jól áll!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon klassz és érdekes lett ezzel a dry brush-sal :)

    VálaszTörlés
  3. dry brush nekem is bejön de még rá kell jönnöm a dolog nyitjára :)

    VálaszTörlés

Köszönjük a hozzászólásodat! Mindenképpen válaszolni fogunk rá!